A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Шановні мешканці багатоквартирних будинків!

Дата: 02.02.2023 12:22
Кількість переглядів: 188

Фото без описуУправління житлово-комунального господарства і будівництва повідомляє, що в зв’язку з вступом у дію Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 9 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» управління багатоквартирними будинками здійснюють його співвласники, розпочато процедуру списання багатоквартирних будинків з балансу Управління житлово-комунального господарства і будівництва в порядку, визначеному постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків» від 20 квітня 2016 року № 301.

На виконання п. 4 вищезазначеної постанови Кабінету Міністрів України пропонуємо співвласникам багатоквартирних будинків (за згодою) у термін до 10 лютого 2023 року надати до складу комісії, що утворена наказом Управління житлово-комунального господарства і будівництва свого повноважного представника для включення його до складу комісії по списанню будинку з балансу.

Квартири в будинках, які не приватизовані, залишаються на балансі Управління житлово-комунального господарства і будівництва. Будинки, у яких створено ОСББ, можуть бути передані на баланс цього ОСББ.

Із наказом про створення комісії та процедурою списання будинків із балансу можна ознайомитися на сайті Шабівської сільської ради.

 

 

Тел. для довідок +380675846564


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь