Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Звернення сільського голови щодо ситуації з електроенергією!

Дата: 17.01.2023 15:43
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

‼️ Шановні жителі Шабівської сільської територіальної громади!

  • 14 січня, ворог завдав дванадцятий масований ракетний удар по енергетиці України, внаслідок якого зафіксовані влучання в енергетичні об’єкти,  що викликало дефіцит її генерації по всій території України.

💡  Попри вкрай важку ситуацію, електроенергією забезпечуються критично важливі об’єкти. Лінії на яких вони розташовані не вимикаються, а у разі аварійного відключення – заживлюються першочергово. Ці лінії спроектовані таким чином, що технічно не можливо відключити інші будинки та об’єкти на цій лінії, залишивши лише конкретний об’єкт критичної інфраструктури – тому ми бачимо, що в деяких районах нашої громади світло є майже завжди, а інші багато годин сидять у темряві.

Наслідками відсутності електричної енергії є відсутність водопостачання, відсутність інтернету, стабільного мобільного зв’язку. Нас попереджали, що зимовий період енергосистема України буде в режимі тотальної економії електроенергії.

ДТЕК Одеські електромережі разом з владою та НЕК «Укренерго» робить все можливе, для усунення наслідків ударів аби максимально забезпечити світлом населення в умовах постійних терористичних ударів Росії та дефіциту потужності.

Звертаю увагу на те, що проблема відсутності електроенергії  має загальнодержавний масштаб, тому прошу Вас з розумінням поставитися до ситуації, що склалася та набратися витримки. Завжди перевіряйте отриману інформації з  офіційних джерел. Пам’ятайте, що наряду з ускладненням життя українців першочерговим завданням ворога є дестабілізація суспільства. Не дамо ворогу жодного шансу.

Нагадую, що на території громади облаштовані пункти обігріву, в яких є світло, інтернет, вода, можна підзарядити мобільні телефони, зігрітись і випити гарячого чаю. На комунальних об’єктах ЖКГ встановлені генератори для періодичної подачі води на кілька годин при тривалій вісутності світла.

Бережіть себе і рідних.

Все буде Україна!

 

Перевірити поточні відключення за посиланням: https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь