Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Обласна селекторна нарада

Дата: 29.12.2022 13:10
Кількість переглядів: 191

Фото без описуСільський голова Павленко Павло Петрович взяв участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, під головуванням начальника ОДА Максима МАРЧЕНКА. Яка відбулась 28 грудня 2022 року.

Нарада пройшла за участю голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, першого заступника голови Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ, представників правоохоронних, рятувальних та військових підрозділів.

Першим питанням порядку денного селекторної наради були інформативні доповіді начальників районних військових адміністрацій про поточний стан справ у районах.

У ході засідання були обговорені питання особливостей проведення цьогорічних Новорічних та Різдвяних свят, а саме заборону використання піротехнічних засобів, обмеження продажу алкоголю, дотримання комендантської години у Новорічну ніч, посилення заходів безпеки та охорони правопорядку тощо.

Про роботу у святкові дні бізнесу, суб’єктів господарювання, закладів медицини присутніх інформували директори відповідних департаментів. Очільниця Департаменту охорони здоров’я Наталія Одарій-Захар’єва підкреслила, що усі заклади охорони здоров’я працюватимуть у штатному режимі і мешканці області можуть, при потребі, скористуватися послугами комп’ютерного та магнітно-резонансного томографів.

По закінченню наради були обговорені питання роботи «Пунктів незламності» та стаціонарних пунктів обігріву на території Одеської області, а також зазначено про необхідність збільшення втричі кількості «Пунктів незламності» за рахунок дообладнання існуючих пунктів обігріву.

За результатами обласної селекторної наради усім відповідним особам були надані доручення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь