Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Звіт депутатської фракції «СЛУГА НАРОДУ» Шабівської сільської ради обраних від ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" про депутатську діяльність за 2022 рік

Дата: 22.12.2022 12:23
Кількість переглядів: 198

Відповідно до ч.4 статті 7 регламенту Шабівської сільської ради депутатами визначено територіальні межі, в яких депутати виконують свої повноваження по взємодії з виборцями та мешканцями громади.

Голова фракції Браткевич Д.О.(063-0215597), депутат округу  в селі Шабо вулиць: Шанцера 2, 2а, 4, 4а, 5-б, 6, 8, 10, 16-50 (парні), Паркова, Молодіжна, Яблунева, Сауляка, Дністровська, Космонавтів, Чечулова, Центральна 65-79.

Члени фракції:

 Браткевич О.О.(0979386286), депутат округу в селі Шабо вулиць: Миру, Перемоги, Польова,  Центральна, 81-95(непарні), 154-204 (парні) Лесі Українки, Дружби. Член постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та цивільного захисту

Тома Марина Михайлівна, (097 8783997) депутат округу  в селі Софіївка. Секретар постійної комісії з гуманітарних питань.

Ляшук Катерина Петрівна, (096 0391201), депутат округу в селі Шабо вулиць: Садова 80-226 (парні), 85-197а (непарні), Огородна, Тіниста;
пров.Зелений; сел. Прибережне.  Голова постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та цивільного захисту

Під час здійснення своїх депутатських повноважень, фракція керувалась Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради. З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків. Входжу до складу постійної комісії  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та екологічної політики.

Протягом звітнього періоду постійно відвідували сесії сільської ради та засідання постійних комісій, брали участь в обговоренні нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховували думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності закріплених округів та громади загалом, захист  інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосували позитивно. Разом з головою фракції готували звернення до обласних депутатів Ковалиш І., та Денисенко О.,  та залучали кошти Одеського обласного бюджету  для розвитку соціальної сфери в громаді (поточний ремонт доріг, придбання дитячих майданчиків, за підтримки обласного депутата Кавалиш І., брали участь у допомозі ВПО та взаємодіяли з благодійною організацією CARITAS ODESA UGCC тощо). Активно допомагали у вирішенні проблемних питань щодо благоустрою на території округу (ремонт доріг, встановлення  дитячих майданчиків спільно з іншими депутатами із залученням жителів виборчого округу). Неодноразово сприяли в отримані гуманітарної допомоги особам з інвалідністю відповідного округу як від органів місцевого самоврядування, так і від різних волонтерських організацій. Постійно підтримували зв’язки з виборцями. Так, протягом 2022 року до депутатів фракції «СЛУГА НАРОДУ» звертались громадяни, які потребували матеріальної допомоги на лікування, які опинились в складних життєвих обставинах для вирішення нагальних питань. У міру своїх можливостей надавали допомогу або роз’яснення з відповідних питаннь. Були також звернення громадян, які не можливо було задовольнити у зв’язку з воєнним станом та обмеженим бюджетом Шабівської сільської ради, тому дані питання вивчаються більш детально та будуть обговорюватись з обласними депутатами з метою вирішення їх по суті .

 У своїй роботі керувались принципами людяності, взаємоповаги та чесності.  Сподіваємося, що очікувані політичні та економічні зміни в державі приведуть до покращення життя в нашій громаді. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь