A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Шабівська територіальна громада дбає про комфорт та послуги для людей!

Дата: 10.06.2022 12:49
Кількість переглядів: 1459

Фото без описуВиробничим управлінням житлово-комунального господарства Шабівської сільської ради надаються послуги мешканцям громади з водопостачання, водовідведення та вивозу твердих побутових відходів.

На сьогодні на території Шабівської сільської ради прокладено та постійно експлуатуються 144,3 км водопровідних мереж, з яких більш ніж 60% вже використали свій ресурс. 86,0 км водопровідних мереж громади знаходяться у ветхому або аварійному стані, що призводить до великих втрат при транспортуванні води до кінцевого споживача.

        Однак, незважаючи на воєнний стан, на всі складнощі сучасних реалій, Шабівською сільською радою спільно з комунальним підприємством проводяться роботи по забезпеченню потреб мешканців у водопостачанні, здійснюються заходи з удосконалення водогінної мережі громади.

Завдяки співпраці з підприємцями, які здійснюють господарську діяльність на території громади, комунальним підприємством взято в оренду артезіанську свердловину в одного з підприємців, що дало змогу збільшити об’єм подачі води та  модернізувати  мережу водопроводу  для мешканців села Шабо по вул. Троїцька, провул. Троїцький, вул. Бесарабська, провул. Бесарабський, вул. Степова,
вул. Покровського, вул. Островського, вул. Суворова, провул. Новосельський, цим фактично знімається проблема постачання води мешканцям цієї частини села, так як деякі з них  взагалі не були забезпеченні водопостачанням або були забезпеченні в недостатній кількості.

Вагомим результатом діяльності Шабівської сільської ради стала співпраця з Одеською обласною радою. Громада отримала фінансування на будівництво (буріння) артезіанської свердловини в с. Біленьке. На минулому тижні виробничим управлінням житлово-комунального господарства, свердловину підключено до водонапірної вежі Рожновського,  мешканці с. Біленьке забезпечені водою належної якості та в потрібному об’ємі.

Шабівська сільська рада і надалі працює  над розвитком та відновленням систем водопостачання, оскільки збереження довкілля та раціональне використання питної води мають стратегічне значення і потребують комплексного підходу до їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь