A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує на навчання на курсах цільового призначення за напрямком: «Облік та оподаткування у малому бізнесі»

Дата: 29.04.2022 09:55
Кількість переглядів: 192

Фото без описуМета курсу – надання слухачам необхідних теоретичних основ, методичних рекомендацій і практичних навичок щодо формування повної та достовірної інформації про господарські операції, що були проведені на  підприємстві малого бізнесу протягом звітного періоду з метою складання фінансової та податкової звітності.

 

Враховуючи те, що правильність та своєчасність відображення операцій у звітності є однією з основних умов ефективної діяльності суб’єктів малого бізнесу, то правильна організація та ведення обліку на малих підприємствах є надзвичайно важливим.

 

Навчання може проводитись як в очній формі, так і за допомогою дистанційного навчання. Термін навчання – 30 год. (5 днів).

Вимоги до претендентів на навчання:

повна загальна середня освіта;

без вимог до стажу роботи.

Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотермінових курсах за направленням служби зайнятості є безкоштовним. Для осіб з числа не безробітних, що бажають підвищити свою кваліфікацію навчання здійснюється на контрактній основі.

Звертайтесь до фахівців Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості. Ми знаходимося за адресою: м. Білгород-Дністровський,                                  вул. Миколаївська,12. Довідки за телефонами: (04849)3-58-61, 063-278-06-30.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь