A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Увага! Згідно рекомендацій МОН, з наступного понеділка, 14 березня, у закладах освіти Одеської області відновлюється освітній процес.

Дата: 10.03.2022 10:25
Кількість переглядів: 252

Фото без описуНавчання буде організоване з використанням дистанційних технологій (за погодженням з Одеською військово-цивільною адміністрацією). Видано відповідне розпорядження.

Під час організації освітнього процесу рекомендуємо також використовувати технології асинхронного онлайн-навчання, електронних ресурсів, можливостей освітньої платформи «Всеукраїнська школа онлайн», регіональних платформ, ресурсів закладів освіти області. Наше завдання потурбуватися і про учнів з особливими освітніми потребами.

- Кожен заклад освіти має забезпечити можливість долучення до освітнього процесу дітям, які тимчасово переїхали на Одещину, у зв'язку з воєнними діями на території України.

?- Прошу керівників ЗЗСО поінформувати здобувачів освіти та їхніх рідних про форму навчання, розклад занять та умови доступу до шкільної навчальної платформи.

- Для школярів з числа тимчасово переміщених осіб, в тому числі й тих, хто перебуває за межами області чи України, які з різних причин не змогли відновити навчання у ЗЗСО за місцем тимчасового проживання,

пропонуємо скористатися каналом Дистанційної освіти Рішельєвського ліцею. Платформа забезпечена навчальним контентом у повному обсязі, тож долучайтеся за посиланням: https://youtube.com/c/Рішельєвськийдистанційний.

- Також на сайті КЗВО " Одеська академія неперервної освіти" в розділі " Школа в цифровому світі" https://itschool.odessaedu.net/uk/site/index.html розміщено навчальні матеріали з предметів, які постійно оновлюватимуться!

- Керівникам професійних (професійно-технічних) закладів, закладів фахової передвищої та вищої освіти Одеської області також рекомендовано з 14 березня організувати освітню діяльність закладів з використанням технологій дистанційного навчання, враховуючи особливості викладання теоретичної і практичної частини.

- Для студентів, які стали на захист країни: чи у лавах Збройних Сил, чи у підрозділах тероборони, будуть забезпечені особливі умови навчання. Ви - наші герої!

- Дорогі юні друзі, школярі, студенти! Ваше завдання наразі старанно вчитися, використовуючи усі наявні ресурси. Цим ви робитимете свій внесок у нашу перемогу. Країні потрібна освічена молодь. Попереду нас чекає багато роботи. Але головне вистояти і продовжувати демонструвати незламний патріотизм всьому світові. Наші захисники роблять усе, щоб ви почували себе у безпеці. Повірте! Тож не підведіть їх! Читайте книжки, грайте в шахи, малюйте, опановуйте гру на музичних інструментах, вчіть вірші, займайтеся спортом. Усі ці заняття відволікатимуть від душевної тривоги і стануть у нагоді.

- Усі корисні посилання щодо освітнього контенту буду розміщувати на сторінці Департаменту освіти.

Ми незламні! Навчаємось і перемагаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь