A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Рука допомоги

Дата: 14.12.2021 10:31
Кількість переглядів: 1000

Фото без описуДопомога сім’ям  які опинилися у складних життєвих обставинах є першочерговою метою відділу з питань соціального захисту та охорони здоров’я Шабівської сільської ради, збереження сім’ї де підростає майбутнє покоління Держави. Оскільки гармонійний розвиток дитини не можливий поза сім’єю, батьки мають уміти створювати сприятливе сімейне середовище (атмосферу щастя, любові і розуміння).

Соціальні послуги, спрямовані батькам - сімейно-орієнтовані і  йдуть на користь дітям. Покращують їх добробут, сприяють соціальному розвитку і мають позитивний вплив на наступні покоління. У зв’язку з чим, увага зосереджена на соціальній підтримці біологічної сім’ї, підвищенні її спроможності виховувати дитину та одночасного вдосконалення батьківської компетентності.

У центрі уваги суб’єктів із соціальної роботи має бути дитина, проте її слід розглядати в контексті сім’ї. Найкращий спосіб допомогти дитині – надати своєчасну та кваліфіковану підтримку її сім’ї. Кожна сім’я має шанс змінитися на краще.

За допомогою волонтерських організацій сім’ї нашої громади отримують допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни та ін.,  за що всі ми їм дуже вдячні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь