A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

Дата: 10.12.2021 12:34
Кількість переглядів: 250

09.12.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела онлайн-семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. На захід був запрошений представник Білгород-Дністровської військової частини А 4217, капітан Бойко Олег Васильович.

Представник вч А 4217 надав інформацію безробітним про те, як проходить відбір на військову службу за контрактом громадян України та військовозобв’язаних для проходження військової служби. Слухачі були детально ознайомлені із перевагами та перспективами контрактної служби, грошовим та матеріальним забезпеченням військовослужбовців, соціальним та правовим захистом, пільгами контрактників та іншим. Він також розповів про основні вимоги до посад та пільги і гарантії для військовослужбовців рядового, сержантського складу за контрактом.

Фахівець центру зайнятості поінформувала присутніх про стан місцевого ринку праці, ознайомила з послугами, які надає служба зайнятост, електронними сервісами ДСЗ. Відмітила, що сьогодні служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання легального працевлаштування з гідним рівнем оплати праці.

Під час онлайн-заходу прозвучало багато запитань від безробітних до представника вч А 4217, що свідчить про серйозну зацікавленість з боку учасників. Присутні отримали вичерпні відповідні на свої численні запитання, інформаційні матеріали та записали контактні телефони, за якими можна проконсультуватися в індивідуальному порядку.

 

Ми б'ємось за те, чому нема ціни в усьому світі,

– за Батьківщину.

О. Довженко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь