A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Шабівської сільської ради»

Дата: 11.11.2021 12:11
Кількість переглядів: 338

Відповідно до ст. 9, ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Шабівська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу проекту рішення Шабівської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Шабівської сільської ради».

З проектом регуляторного акту можна https://shabivska-gromada.gov.ua/ в розділі “Регуляторна політика», який буде оприлюднено протягом 5 робочих днів після опублікування даного повідомлення.

Даний проект рішення розроблений відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про благоустрій населених пунктів» з метою законодавчого врегулювання утримання населених пунктів у належному стані, їх санітарне очищення від сміття, збереження об’єктів загального користування, природних комплексів.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта:

67770, Україна, Одеська область, с. Шабо, вул. Центральна, 63, управління житлово-комунального господарства і будівництва Шабівської сільської ради.

Свої зауваження та пропозиції стосовно проекту регуляторного акту ви можете надсилати протягом місяця за поштовою адресою, зазначеною вище, або на адресу електронної поштової скриньки управління житлово-комунального господарства і будівництва Шабівської сільської ради: ecologist.shabo.otg@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь