A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Легалізація доходів

Дата: 08.11.2021 14:47
Кількість переглядів: 302

Фото без описуЗ метою вжиття заходів  щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення в Шабівській громаді, 05 листопада 2021 року, відбулося чергове засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати на території Шабівської сільської ради. 

На засіданні комісії було заслухано ряд керівників та бухгалтерів суб’єктів господарювання усіх форм власності, надано роз’яснення та досягнуто взаємопорозуміння з підприємцями, що були запрошенні на засідання комісії. 

З метою збільшення надходжень до місцевого бюджету, комісією вирішено, в межах наданих повноважень, здійснювати постійний моніторинг суб’єктів господарювання, на предмет своєчасної сплати податків до бюджету, дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

Комісія з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати на території Шабівської сільської ради, на постійній основі буде проводити аналіз показників в частині дотримання законодавства по виплаті заробітної плати та сплати інших обов’язкових платежів до бюджету громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь