A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Шабівська сільська рада інформує про бюджетну субсидію щодо посівів гречки!

Дата: 20.10.2021 16:26
Кількість переглядів: 218

Постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 2021 року № 886 затверджено «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь».

Відповідно до пункту 6 Порядку у 2021 році Міністерством аграрної політики та продовольства України передбачено спрямувати кошти на виплату бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, на яких вирощувалась гречка (наказ Мінагрополітики від 09.09.2021 №187.

Державна підтримка надається сільськогосподарським товаровиробникам - юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми і форми власності та фізичним особам – підприємцям (далі – отримувачі).

Субсидія надається отримувачам на безповоротній основі в межах бюджетних призначень, передбачених у державному бюджеті на поточний рік, у розрахунку на один гектар оброблюваних угідь, на яких вирощувалаь гречка, (за винятком післяукісних культур), у розмірі до 5000 гривень на один гектар, але не більше ніж на 300 гектарів оброблюваних угідь одним отримувачем.

Для отримання бюджетної субсидії отримувачі подають до 15 листопада поточного року до обласної комісії з прийняття рішень щодо виплати бюджетних субсидій сільськогосподарським товаровиробникам з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь за рахунок бюджетних коштів (Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністрації, що знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, буд 83, тел. (048) 728-33-20 електронна пошта: agropolitika@odessa.gov.ua,  у паперовому вигляді такі документи:

заявку на отримання субсидії;

- довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком;

- письмове підтвердження, що отримувачу в поточному році не виділялася субсидія новоствореним фермерським господарствам за рахунок коштів бюджетної програми «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «фінансова підтримка розвитку фермерських господарств» на площі посівів сільськогосподарських культур, на які надається субсидія;

- письмове зобов’язання повернути до державного бюджету в місячний строк бюджетні кошти в разі встановлення контролюючими органами факту їх незаконного отримання та/або нецільового використання;

акт про висів насіння;

- заключний звіт про підсумки сівби під урожай поточного року (форма № 4 с/г) (форма за посиланням);

акт про збір врожаю.

Також, отримувач, що претендує на отримання державної підтримки, зобов’язаний подати разом з документами для отримання субсидії інформацію про всіх пов’язаних із ним осіб, які протягом бюджетного періоду є отримувачами субсидії, а також про зміни стосовно таких пов’язаних осіб.

Форми документів в електронному вигляді також можливо завантажити з наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 03.09.2021 №172 «Про затвердження Положення про комісію Мінагрополітики для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь та форм відповідних документів»  за посиланням.

Документи, подані не в повному обсязі або оформлені неналежним чином, повертаються обласною комісією отримувачу в десятиденний строк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь