Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Декларація з сімейним лікарем

Дата: 22.09.2021 10:45
Кількість переглядів: 293

Фото без описуЗ січня 2018 року Міністерство охорони здоров’я розпочало впровадження змін в охороні здоров’я. А саме, першого етапу реформи — нового механізму фінансування медичних закладів, що надають первинну медичну допомогу. Адже сімейні лікарі, терапевти і педіатри є медиками, до яких найперше мають звертатися українці.Два роки тому українці отримали можливість укладати декларації з сімейним лікарем. Декларація – це документ, який підтверджує, що пацієнт хоче обслуговуватись саме у цього лікаря. 

В Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області працює волонтер Світлана Іщенко, яка є лікарем загальної практики – сімейний лікар КНП «Лікувально-діагностичний центр інфекційних хвороб» Одеської обласної ради». Суб’єкти пробації були проінформовані під час реєстрації в уповноваженому органі з питань пробації про можливість обрати сімейного лікаря.

Так, 20 вересня 2021 року, підобліковий уповноваженого органу з питань пробації вирішив підписати Декларацію про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу з Світланою Іщенко. Під час зустрічі, волонтер пояснила умови декларування, надала відповіді на запитання особи, проговорили проте, що лікаря можна обрати і змінити будь-колита обговорили  подальшу спільну співпрацю з клієнтом пробації.

Саме сімейні лікарі мають знати про ваше здоров’я все та бути менеджерами вашого лікування.. Немає дедлайну, кінцевої дати, завершення реформи. Робіть обдуманий вибір. Але, з пошуками лікаря варто поспішити, щоб мати змогу обрати саме того, хто підійде вам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь