A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Серпнева конференція педагогічних працівників 2021-2022

Дата: 29.08.2021 00:25
Кількість переглядів: 1397

27 серпня 2021 року традиційно відбулась Серпнева конференція педагогічних працівників Шабівської  територіальної громади. У роботі Конференції  взяли участь представники місцевої влади: сільський голова Павло Павленко та заступник голови Юрій Янєв, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Ірина Смогла, депутат Шабівської сільської ради Сергій Кравченко, працівники  КУ «Шабівський центр професійного розвитку педагогічних працівників (директор Ольга Сушицька), керівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, педагогічні працівники.

      В рамках Конференції увагу вчителів спрямовано на впровадження реформи загальної середньої освіти «Нова українська школа», підведено підсумки 2020-2021 навчального року та визначено основні пріоритети розвитку освіти в громаді на новий 2021-2022 навчальний рік. В дружню освітянську родину прийнято 9 молодих педагогів, які працюватимуть в школах і дитячих садочках Шабівської сільської ради.

       В залі панувала атмосфера урочистості та  святковості.  Традиційно не обійшлося без нагородження. За високий професіоналізм, досягнення на освітянській ниві та вагомий внесок у розвиток освіти педагоги були відзначені Подяками Міністерства освіти і науки України, Почесними грамотами Департаменту освіти і науки   Одеської обласної державної адміністрації, Грамотами Управління освіти, культури, молоді та спорту Шабівської сільської ради.

       Особливого настрою та творчого натхнення  надали музичні номери у виконанні талановитих артистів: Григорія Шевякова (флейта), учнів Шабівської музичної школи (керівники Н. Ємельянова, Т. Брагуца, С. Шутова) та  ансамблю естрадного співу «Зоряне намисто» (керівник О. Топор).                                                                                             

     Напередодні нового навчального року висловлюємо вдячність кожному педагогу, який працює в непростих умовах, вкладаючи у дітей не лише свої знання, але й серце і душу. Сподіваємось на плідну співпрацю та віримо у ефективний розвиток освіти Шабівської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь