A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Участь у психологічному онлайн марафоні

Дата: 25.08.2021 11:32
Кількість переглядів: 351

19 серпня 2021 року психологом сектору ювенальної пробації м. Одеси Оксаною Плотницькою та психологом Приморського районного відділу пробації Романом Асєєвим, було організовано проведення в форматі Zoom-конференції психологічний онлайн марафон «Психологи Одещини в дії». Метою заходу булла консолідація зусиль психологів Одеської філії, демонстрація можливостей, обмін досвідом щодо психологічної корекції та підтримки суб’єктів пробації, а також налагодження роботи персоналу відділу пробації, оптимізація відношень, розвиток робочого процесу, згуртовані дії, лояльнее розв’язання конфліктних ситуацій в колективі.

Попередньо психологи розробили 14 презентацій своїх тренінгів, кожен вибрав по дві теми на свій розсуд. Та разом з учасниками мали змогу  їх презентувати в онлайн марафоні.

Психолог Білгород-Дністровського районного  відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Олена Чумак разом з колективом продемонструвала тренінгове заняття на тему «Емоційна безпека». В ході якого учасники мали змогу самостійно діагностувати власний емоційний стан, визначати фактори які негативно впливають на емоційний стан та продуктивність, а також за допомогою вправ та з застосуванням арт-технік здійснювали пошук конструктивних ресурсів для позитивної реалізації. Адже на 10% нашого життя впливають неконтрольовані обставини, а на решту 90% - те, як ми реагуємо на ці обставини.

Тренінг пройшов на позитивній ноті, учасники виявили активність та креативність, а також надавали зворотній зв’язок. Наостанок кожен отримав свою «настанову-побажання».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь