A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Опанування емоцій – навик стресостійкості»

Дата: 12.08.2021 16:38
Кількість переглядів: 355

Фото без описуНаш сучасний світ, суспільні потрясіння,   як на загальнодержавному, так і на особистісному рівні, створюють багато стресових ситуацій, які можуть викликати негативні реакції, емоції. Емоції наповнюють наше життя, їх багато, але чи ви керуєте ними, чи вони вами? Якщо ви не вмієте контролювати свої емоції, то ваше існування схоже на те, неначе ви ходите по полю в розпалі бою з повною сумкою запальної суміші.

12 серпня 2021 року психологом Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Оленою Чумак для під облікових проведено тренінгові заняття на тему «Опанування емоцій – навик стресостійкості»

В ході заняття психолог розповіла чому важливо розвивати навички самоконтролю, охарактеризувала емоції, властиві людині та їх вияви, на прикладах роз’яснила способи емоційної саморегуляції. Також продемонстровано відеоролики в ході яких учасники аналізували емоційний стан героїв, фактори які можуть видати емоції людини а також їх вплив. Присутні жваво обговорювали пережиті приклади з власного життя де їм вдавалося себе контролювати, або навпаки складали алгоритм який допоможе в контролі над власним емоційним станом.  Адже прагнення до самовиховання – крок до успіху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь