A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Роль мотивації в житті людини

Дата: 02.07.2021 11:02
Кількість переглядів: 569

У кожної людини є свої цілі, яких він згодом бажає досягти. Один хоче зайнятися спортом і привести своє тіло в порядок, інший бачить сенс в успішному бізнесі, який забезпечить добробут, третій прагне отримати права на водіння автомобіля .... У кожного цілі різні, але далеко не у всіх виходитьїх реалізувати змінівши своє життя на краще. Так у чому ж справа?

Деякі вважають, що перешкодою є брак часу або відсутність сили волі. Ці чинники - лише мала частка істиною причини, по якій багато хто не здатні взяти все в свої руки. У них просто відсутня мотивація до життя, до чогось нового. А адже саме вона допомагає йти вперед, назустріч своїй уілі і дає поштовх навіть в ті моменти, коли сили і енергія закінчується. Тільки вона здатна постійно говорити: «Дій!», Не залишаючи жодного шансу для провалу.

1 липня 2021 року психологом Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Оленою Чумак для під облікових був проведений тренінг на тему «Роль мотивації в житті людини» .

В ході тренінгу визначали головні фактори, які впливають на мотивацію людини, її внутрішні та зовнішні чинники. При виконанні практичних вправ вчилися визначали свої сильні та слабкі сторони, намагалися надати відповіді на питання «Що для мене важливо?», «Чи моє це рішення?», «Як та яким чином зможу досягнути дану ціль?». За допомогою арт-технік аналізували та визначали джерело енергії, яке позитивно та конструктивно впливає на мотивацію та досягнення цілей.   Розширили знання щодо способів саморегуляції.

Всі наші мрії стануть можливими,

якщо ми будемо мати сміливість

слідувати за ними до кінця

                                         Уолт Дісней.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь