A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

Дата: 18.06.2021 15:23
Кількість переглядів: 224

Фото без опису17.06.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела семінар з орієнтації на службу в ЗСУ, із залученням соціальних партнерів - представників Білгород-Дністровський об'єднаного міського військового комісаріату.

Головною метою заходу  було підвищення рівня обізнаності населення щодо послуг центру зайнятості та надання інформації щодо служби за контрактом в Збройних Силах України.

Під час семінару було детально розглянуто переваги та нюанси, які існують при укладанні контракту громадянами для проходження служби в ЗСУ, зокрема: вікові обмеження, розмір заробітної плати, посади на які можна претендувати. Серед переваг – заробітна плата та велика кількість пільг від Держави. Слухачі мали змогу отримати відповіді на запитання, які їх цікавлять. Крім цього було розглянуто питання можливості вступу до військових вишів.

Присутні отримали інформацію про основні послуги державної служби зайнятості, роль кар’єрних радників в сприянні пошуку роботи та плануванні кар’єри, про переваги легальної зайнятості, загрози нелегальної трудової міграції та про державну кредитну програму "Доступні кредити 5-7-9%". Учасники семінару ознайомились з електронними сервісами державної служби зайнятості, станом ринку праці району та за його межами. По завершенню заходу присутні отримали відповіді на свої запитання.

Успіх однієї відважної людини завжди

спонукає до завзяття й мужності  ціле покоління.

О. Бальзак



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь