A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Про погодження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Шабівської сільської ради»

Дата: 02.06.2021 12:09
Кількість переглядів: 508

Фото без описуВідповідно до положень Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року № 1160-IV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, виконавчий комітет Шабівської сільської ради,  повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – проект рішення виконавчого комітету Шабівської сільської ради:

«Про погодження  Правил розміщення зовнішньої реклами на території Шабівської сільської ради» який передбачає регулювання відносини, що виникають у зв'язку з розміщенням зовнішньої реклами на території населених пунктів Шабівської сільської  ради та визначають порядок надання дозволів на розміщення такої реклами.    

Основною метою розроблення документу є забезпечення надходжень до бюджету Шабівської сільської ради, створення умов для розміщення зовнішньої реклами та встановлення єдиної системи та врегулювання порядку та механізму розрахунку оплати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, що належать до комунальної власності, на всій території Шабівської сільської ради.

Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є Управління житлово-комунального господарства і будівництва Шабівської сільської ради.

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційній сторінці Шабівської сільської ради в мережі Інтернет https://shabivska-gromada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, приймаються у друкованому або електронному вигляді до 02 липня  2021 року на поштову адресу: 67770 Одеська область, Білгород-Дністровський район, село Шабо, вул. Центральна, 63, каб. 13 або на  електронну адресу : E-mail economika.shabo@gmail.com, тел.. 048 49 40 249


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь