A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

І етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси»

Дата: 09.04.2021 16:00
Кількість переглядів: 1895

Фото без описуВсеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» покликаний підтримати талановитих дітей та молодь, сприяти подальшому розвитку їх обдарувань, залучати до активної участі у мистецькому житті країни та формувати творчу еліту України. 

15- 29 березня на базі комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Шабівської сільської ради відбувся  І етап  Всеукраїнського фестивалю - конкурсу дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» у дистанційному форматі в яких взяли участь 8 закладів загальної середньої освіти Шабівської сільської ради. До участі в конкурсі щорічно залучаються діти та підлітки віком від 6 до 18 років.

     Конкурсанти змагались у номінаціях з художнього виконавства, хореографічного мистецтва, літературної творчості, образотворчого і декоративно-ужиткового мистецтва, театрального та циркового мистецтва.   

   Переглянувши відео – виступи конкурсантів, журі визначили переможців та розподілили  місця за номінаціями:  18 учасників –  стали  лауреатами І ступеню, 10 учасників – ІІ ступеню, 9 учасників – ІІІ ступеню, 12 -дипломантами

   Всі конкурсанти, що стали лауреатами І ступеню районного етапу візьмуть участь в обласному етапі (заочного) туру Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», що пройде в квітні місяці в м. Одеса.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь