A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Проект рішення Шабівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Шабівської сільської ради»

Дата: 29.03.2021 19:47
Кількість переглядів: 894

Відповідно до положень Закону України від 11.09.2003 р. № 1160-ІV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” управлінням фінансів Шабівської сільської ради розроблено Проект рішення Шабівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Шабівської сільської ради на 2022 рік».

Проект спрямований на встановлення місцевих податків і зборів, визначення об’єктів оподаткування, платників податків і зборів, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності, що створює  передумови для соціально-економічного розвитку територіальної громади.

З текстом проекту рішення можна ознайомитись у відповідному розділі на сайті, а з аналізом регуляторного впливу - за посиланням.

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому та/або електронному вигляді  по e-mail:  fin.upravleniye­­­_shabo.otg@ukr.net  впродовж одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта  на офіційній сторінці Шабівської об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь