A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Створення резюме та його використання під час пошуку роботи

Дата: 26.03.2021 22:57
Кількість переглядів: 305

25.03.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела он-лайн-тренінг за допомогою платформи Zoom: «Створення резюме та його використання при пошуку роботи»

Сьогодні існує конкурентний попит на робочі місця, тому важливо побачити і зрозуміти свої переваги, освоїти нові методи і техніки. Служба зайнятості пропонує отримати знання і ознайомитись з технікою складання резюме.

Складання резюме являється одним з найважливіших кроків в процесі пошуку роботи, адже це візитна картка особи, від якої, в значній мірі, залежать шанси на отримання бажаної роботи. Тому фахівець служби зайнятості звернула увагу безробітних на грамотність та лаконічність написання резюме, ознайомила з основними вимогами написання, його видами та структурою. Відпрацювали навички створення резюме та його використання при пошуку роботи в т. ч. у режимі он-лайн. Також безробітні переглянули відеоролик «Підготовка резюме».

На он-лайн-тренінгу були презентовані електронні сервіси служби зайнятості для зручного та швидкого пошуку вакансій та розміщення резюме по всій Україні, електронний кабінет для клієнтів служби зайнятості, найактуальніші новини, коментарі та послуги служби зайнятості (сайт Державної служби зайнятості України, Facebook-сторінка тощо).

На прикинці тренінгу спеціаліст ознайомила з актуальними професіями на ринку праці в нашому регіоні і наголосила на легалізації праці та звернула увагу на  державну кредитну програму "Доступні кредити 5-7-9%".

Праця передбачає зусилля, перемогу над інертністю.

П'єр Тейяр де Шарден


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь