A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Присвоєння почесного звання «Мати-героїня»

Дата: 09.03.2021 12:03
Кількість переглядів: 1283

Фото без описуШанування матері – один з найсвятіших обов’язків людини і неоплатних боргів дітей. А ще людство і держава здавна шанують матерів, які народили, виростили і виховали п’ятеро та більше дітей. І серед високих державних відзнак найпочеснішою нагородою є звання «Мати-героїня».

 У Шабівській об’єднаній територіальній громаді 07 березня 2021 року сільський голова Павленко Павло Петрович привітав багатодітну матір і вручив державну нагороду згідно Указу Президента України «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»», жительці села Абрикосове  Фраймарк Тетяні Іванівні.

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку, почесне звання «Мати-героїня», та подякував за недоспані ночі та нелегкі материнські будні, за те, що дала дорогу в життя майбутньому нашої нації, а також  побажав міцного здоров’я, Божого благословення, миру та довгих літ життя.

Відома істина стверджує, що недостатньо лише народити дитину, її необхідно виховати доброю, чуйною, порядною людиною, дати їй належну освіту і допомогти знайти своє місце у житті.

Для «Матерів-героїнь» державна нагорода – це не лише визнання, але й матеріальна допомога та пільги для сім’ї і дітей. Багатодітні родини – це надзвичайна гордість для України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь