A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Можна кричати, що життя несправедливе, а можна зібратись і змінити його

Дата: 23.02.2021 11:32
Кількість переглядів: 291

В рамках святкування Всесвітнього дня соціальної справедливості, 18 лютого 2021 року у Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості відбувся тематичний захід для засуджених, міра покарання яких не пов’язана із позбавленням волі. До інформаційного семінару  долучилися фахівці Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб та  Білгород-Дністровського бюро правової допомоги.

            На початку заходу,  начальник відділу соціальної роботи МЦСС Людмила Зайцева та фахівець із соціальної роботи Анна Гложник, ознайомили присутніх із історією дня соціальної справедливості та її значенням у житті кожного. Начальник  відділу Білгород-Дністровського бюро правової допомоги  Олена Боян надала інформацію стосовно  правової допомоги, що гарантується державою, правових послуг, які надають працівники бюро. Начальник  відділу активної підтримки безробітних Анастасія Земляна розповіла   про послуги, що надаються службою зайнятості, актуальні вакансії, інтернет-ресурси  ДСЗ. Акцентувала увагу на можливості проходження професійного навчання в Одеському ЦПТО для здобуття затребуваної на ринку праці професії.

Боротьба за соціальну справедливість – доленосне завдання незалежної України.  Саме тому прийняття Указу Президента України «Про День соціальної справедливості» та відзначення цього свята на державному рівні сприятиме акцентуванню уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій на вирішенні питань соціальної справедливості та соціального захисту, подолання бідності, забезпечення  повної зайнятості, гідної праці, гендерної рівності, соціального добробуту і в цілому у соціальній справедливості для всіх громадян України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь