A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Презентація Національної академії Державної прикордонної служби України

Дата: 19.02.2021 12:33
Кількість переглядів: 303

Дуже часто люди скаржаться на те, що господиня доля не нагородила таланом і дуже рідко удача спіткає їх. Це відбувається через те, що такі речі, як виграш у лотереї, або велика фінансова знахідка, зазвичай, не стається з кожним першим і, навіть, з кожним сотим. Але ж везіння це не лише матеріальні речі, які нам «впали з неба», - це відбувається в самих простих речах, потрібно лише зупинитися і побачити.

Фото без опису17 лютого 2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-дністровського міськрайонного центру зайнятості Валентина Касаткіна-Белікчі разом з представником підрозділу комплектування Білгород-Дністровськрого прикордонного загону Державної прикордонної служби України майором Станіславом Буценко та представником НАДПСУ, підполковником Віталієм Равлюком провели презентацію навчального закладу для студентів ПТНЗ Білгород-Дністровського професійного будівельного ліцею.

Спеціаліст ЦЗ представила присутнім послуги служби зайнятості, розповіла про можливість отримання ще однієї професії в Одеському ЦПТО, провела психологічне тестування з профорієнтації. Представники Державної прикордонної служби презентували навчальний заклад – Національну академію Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького в м. Хмельницький.

Наше життя – наш вибір, але часто нас супроводжують знаки долі, які ще можна назвати везінням. Наприклад, якимось чином встигнути туди, де точно б запізнився, уникнути конфлікту чи покарання, яке мало б бути, в решті решт бути здоровим, коли так багато людей хворіють, або, за збігом обставин, випадково обрати майбутню професію, яка згодом, стане улюбленою справою Вашого життя! Можливо сьогоднішня презентація навчального закладу і є чиїмось знаком долі, а результат тестування додав впевненості у ньому.

«80% успіху – це з’явитися в потрібному місці

 в потрібний час»
Вуді Аллен



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь