Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Скайп-конференція для вивільнюваних працівників

Дата: 19.01.2021 16:13
Кількість переглядів: 410

Фото без опису15 та 18 січня 2021  року в Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості відбулися скайп-конференції  для вивільнюваних працівників Приморської  та Миколаївської сільських рад Білгород-Дністровського району.

Метою даних заходів стало підвищення обізнаності учасників про соціальні  послуги Державної служби зайнятості, надання роз’яснення правових аспектів вивільнення, зниження соціальної напруги.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Альона Васильченко розповіла  про порядок вивільнення, звернула увагу на актуальні вакансії на ринку праці, перелік документів, які необхідно надати  для реєстрації  в центрі зайнятості.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Анастасія Земляна  презентувала послуги служби зайнятості, звернула увагу на електронні сервіси ДСЗ для пошуку роботи.  Ознайомила з можливостями отримати нову професію або підвищити кваліфікацію в Одеському ЦПТО ДСЗ, започаткувати власну бізнес-справу,  отримати ваучер  на навчання для  підтримання конкурентоспроможності на ринку праці.

Під час інформаційного онлайн-заходу було задано багато запитань, на які фахівці надали вичерпні відповіді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь