A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Як безкоштовно отримати у власність земельну ділянку

Дата: 14.01.2021 09:23
Кількість переглядів: 315

Фото без опису12 січня 2021 року начальником відділу Білгород - Дністровського бюро правової допомоги Оленою Боян для підоблікових осіб Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області був проведений інформаційний захід на тему «Як безкоштовно отримати у власність земельну ділянку».

Кожен українець може безкоштовно отримати землю, це право прописано в статті 121 Земельного кодексу України. Щоб безкоштовно отримати земельну ділянку, потрібно насамперед визначитися з метою її використання та в подальшому подати відповідну заяву і затвердити проект землеустрою. Тому метою даного заходу стало проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, ознайомлення з правами на землю, можливостями їх реалізації та захисту.

      Під час заходу суб’єкти пробації ознайомились з поняттям цільового призначенням земельних ділянок, що можуть бути передані громадянам безоплатно, куди можна звертатись для отримання ділянки, поінформовано про порядок отримання безоплатної правової допомоги. Також, учасники мали змогу отримати  правові консультації та кваліфіковані відповіді на питання, які їх цікавили.  Наприкінці учасникам заходу були роздані інформаційні буклети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь