Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Онлайн-зустріч учнів Бритівського ЗЗСО з представниками Білгород-Дністровського ВУЗу

Дата: 12.01.2021 10:05
Кількість переглядів: 565

Фото без описуКожного дня людина постає перед десятками виборів – чим займатись, як проводити день, чого досягати і чи досягати взагалі. С тих пір, як людина стає, більш-менш, самостійною, все її життя - результат тих самих виборів і рішень, які вона приймає щодня. Хочете краще виглядати і добре себе почувати – ведіть здоровий спосіб життя, хочете побудувати успішну карєру – багато працюйте і будьте професіоналом в певній області, а до цього – сумлінно навчайтеся.

11.01.2021 року спеціалісти відділу активної підтримки безробітних організували онлайн-зустріч учнів випускних класів Бритівського ЗЗСО з представниками Білгород-Дністровського морського рибопромислового коледжу.

Учням презентували навчальний заклад, завдяки чому вони дізналися якими професіями можуть оволодіти в його стінах, які документи потрібно подавати, щоб навчатися на бажаному факультеті, а також познайомилися з директором та декількома викладачами коледжу.

Звісно, це не означає, що всі учні мусять навчатися саме тут, але у них зявився варіант, а далі все залежить від них, від їх вибору.

Центр зайнятості допоможе Вам розширити кордони та побачити ще більше життєвих можливостей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь