A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2020 08:00
Кількість переглядів: 336

Фото без описуДорогі мешканці нашої об’єднаної громади!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Для усіх нас рік, що минув, був непростим і вимагав напруженої та плідної роботи задля добробуту нашого народу, зміцнення і розквіту Української держави.

     Тому вдячний усім, хто працював для розвитку громади в культурних, освітніх, медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві, у депутатському корпусі та бізнесі. Усім, хто не боявся змін і рухався вперед задля кращого сьогодення та майбутнього нашої громади.

   Мир і спокій, свобода і незалежність, добробут та єдність – ось головні прагнення кожного українця. І за те, що Новорічне свято стало можливим, уклонімося насамперед славним українським воїнам.

   У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини та рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас. Впевнений, що разом ми  успішно все подолаємо завдяки згуртуванню зусиль і наполегливій праці.

   Вірю, що 2021 рік – це рік нових перетворень, нових перемог та досягнень, а наша з вами безмежна та щира любов до рідної землі допоможе впевнено рухатися вперед до кращого та заможнішого життя

   Тож щиро зичу, аби Новий рік подарував нам ще більше сил та натхнення для втілення наших планів та задумів. Нехай серця будуть зігріті любов’ю і теплом, а домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням. Бажаю зустріти ці чудові свята у піднесеному настрої, зі світлими помислами та добрими намірами. Нехай прийдешній рік стане щедрим на успіхи та принесе приємний смак перемоги як Україні, так і кожному з нас. Процвітання, злагоди й достатку всій нашій Шабівській громаді!

З Новим 2021 роком, дорогі земляки!

З повагою

Павло Павленко, сільський голова 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь