A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

НЕ СПЛАЧУЄШ ПОДАТКИ ДО БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ - ЧЕКАЙ НЕГАТИВНИХ НАСЛІДКІВ

Дата: 17.12.2020 10:30
Кількість переглядів: 489

Фото без описуОбов’язком кожного громадянина України та юридичної особи, яка розташована на території нашої країни, є сплата податків та обов’язкових платежів до бюджету. У випадку невиконання цього обов’язку для платника податку настають негативні наслідки фінансового характеру. 

Шабівська сільська рада відповідно до закону здійснює реалізацію повноважень щодо контролю за дотриманням зобов'язань щодо платежів до місцевого бюджету. Управлінням фінансів Шабівської сільської ради щомісячно проводиться робота в частині наповнення бюджету громади, а саме:

•        проводиться щоденно аналіз надходжень в розрізі податків;

•        надсилаються рахунки мешканцям громади по земельному податку;

•     ведеться робота з оповіщення населення по сплаті податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, яке нараховують органи фіскальної служби.

 Для скорочення податкового боргу, а працівниками Управління фінансів сільської ради   проводяться співбесіди з боржниками (на протязі листопада місяця 36 співбесід). Кількість платників по Шабівській громаді становить -10 778 осіб.

Слід відзначити, при подальшому ухиленні від сплати податку та обов’язкових платежів стосовно таких платників сільська рада ініціює стягнення заборгованості у примусовому порядку. Так, наприклад, юридичною службою Шабівської сільської ради у співпраці з управлінням фінансів сільської ради було підготовлено та подано до суду позовну заяву про стягнення з ТОВ «Цегельний завод» 284 930,20 грн. пені за несвоєчасну сплату орендної плати за землю.  Рішенням Одеського Господарського суду Одеської області від 24  листопада 2020 року позов було задоволено  в повному обсязі.

 

    Звертаємося до всіх жителів, а також суб’єктів господарювання з проханням своєчасно сплачувати податки, адже від цього залежить розвиток, добробут та стабільність громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь