A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Мої права твої права»

Дата: 26.10.2020 10:18
Кількість переглядів: 325

Фото без опису«Ми з задоволенням слухаємо тих, хто говорить нам про наші права, але ми не любимо, щоб нам нагадували про наші обов’язки» Е. Берн

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, сприяння в усвідомленні важливості дотримання своїх прав та обов’язків, підвищення рівня культури поведінки та толерантного ставлення до себе та оточуючих для учнів 10 класу Білгород-Дністровського НВК «школа-ліцей» 22 жовтня 2020 року, психологом Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Оленою Чумак, було проведено заняття з елементами тренінгу «Мої права твої права».

В ході заняття, учасникам нагадали права та при цьому доповнювали їх обов’язками, аналізували які бувають наслідки коли порушуються права та куди можна звернутися за допомогою. Також в занятті важливу увагу привертали до такого явища, як конфлікт. Так як конфлікт є невід'ємною приналежністю людського суспільства протягом всієї історії його існування. При цьому конфлікт не може розглядатися як відхилення від нормальної поведінки людей, тому що являє собою вид спілкування, в основі якого лежать суперечності сторін. Адже провідну роль у попереджені відіграє поведінка учасників конфліктної ситуації. Щоб управляти конфліктною ситуацією, необхідно добре розуміти психологічні механізми ескалації та перебігу конфліктів, знати динаміку їх прояву, передбачати можливі дії опонентів. Старшокласників було ознайомлено зі шкалою емоційних тонів, разом з групою аналізували в яких випадках людина схильна на конфлікт а в яких на конструктивне та ефективне їх подолання.

Захід пройшов у сфері зацікавленості та активності, учні надавали зворотній зв’язок, ділилися своїми враженнями, мали змогу отримати відповіді та рекомендації на цікавлюючи їх питання.

 

 

Білгород-Дністровський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь