A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Заплановано проведення засідання виконкому сільської ради на 09 жовтня

Дата: 07.10.2020 10:50
Кількість переглядів: 382

Картинки по запросу засідання виконкому09 жовтня 2020 року о 14 -00 годині у приміщенні Центру  дозвілля  молоді с. Салгани   заплановано проведення засідання виконавчого комітету Шабівської сільської ради. 

 На засіданні  пропонується розглянути наступні питання:

  1. Про організацію та проведення заходу, присвяченого до Дня усиновлення та Конкурсу дитячого малюнку «Кожній дитині потрібна родина!» на території Шабівської сільської ради
  2. Про тимчасове проживання та користування будинком, спадкоємцем якого є неповнолітній.
  3. Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Шабівської сільської ради від 12.09.2019 року № 244/2019 «Про надання дозволу на укладення договору дарування в інтересах неповнолітньої».
  4. Про погодження проекту рішення сільської ради щодо внесення змін до Програми «Запобігання сирітству та подолання дитячої безпритульності та бездоглядності Шабівської сільської ради на 2018-2021 роки».
  5.  Про підготовку закладів освіти та культури Шабівської сільської ради до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років.
  6. Про організацію та проведення у жовтні та листопаді 2020 року культурно-мистецьких заходів на території Шабівської об’єднаної територіальної громади.
  7. Про звільнення від сплати за навчання особливо обдарованих учнів комунального закладу «Шабівська музична школа».
  8. Про погодження проекту рішення сільської ради  «Про затвердження Програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Шабівської об’єднаної територіальної громади «Безпечна Шабівська громада» на 2020-2021 роки.
  9. Про погодження штатного розпису працівників Виробничого управління житлово-комунального господарства в новій редакції.
  10. Про подовження дії дозволів ФОП Гулєша А.В. на розміщення зовнішньої реклами на території Шабівської об'єднаної територіальної громади.
  11. Про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами за межами населеного пункту біля с. Шабо.
  12. Про затвердження проектно-кошторисної документації на проведення робіт з благоустрою населених пунктів, ремонту деяких об’єктів комунальної власності.
  13. Про погодження проекту рішення сільської ради «Про виконання місцевого бюджету Шабівської сільської ради  за 9 місяців 2020 року».
  14. Про погодження проекту рішення сільської ради «Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради від 23.12.2019 року № 1/2092-VII «Про сільський бюджет Шабівської сільської ради на 2020 рік».
  15. Про проект Програми по локалізації та ліквідації амброзії полинолистої при виявленні, на території Шабівської сільської ради на 2021-2024 роки.
  16. Про розгляд звернень щодо присвоєння адрес об’єктам нерухомості, які розташовані на території Шабівської об’єднаної  громади.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь