A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

День усиновлення. Не залишимо без уваги жодної дитини!

Дата: 30.09.2020 12:18
Кількість переглядів: 344

Вже стало традицією, що в останній день вересня в Україні відзначається прекрасне свято – День усиновлення, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Вперше в Україні воно відзначається 30 вересня 2009 року Указом Президента України № 1088/2008, метою якого є реалізація права кожної дитини на виховання в сімейних формах виховання: усиновлення, опіка, піклування, прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу. Право дитини на сім’ю закріплено на законодавчому рівні і перш за все – в Конвенції ООН про права дитини, Конституції України, Сімейному кодексі України тощо.

Любов, доброту та увагу – найголовніші, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і майбутнє. Для здійснення цієї надії, дорослі повинні пам’ятати про свою гуманність, милосердя та відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

     Служба у справах дітей Шабівської сільської ради в цей день хоче побажати батькам, які присвятили своє життя вихованню дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та діткам міцного здоров’я, благополуччя, добробуту, терпіння, віри, надії та любові.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора