A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Модернізація харчоблоків в школах с. Шабо

Дата: 23.09.2020 16:26
Кількість переглядів: 1119

Фото без описуЯкісне харчування є запорукою здоров'я дітей, тому пріоритетним завданням в закладах освіти Шабівської громади є  модернізація  харчоблоків та  заміна обладнання на більш сучасне.

З метою забезпечення якісного харчування учнів у навчальних закладах важливим є створення належних умов на харчоблоках.  Відтак, піклуючись та турбуючись про учнів  Шабівської  громади, в  опорному закладі «Шабівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» та Шабівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, влітку поточного року  проведені капітальні ремонти харчоблоків за кошти, які надійшли з державного бюджету місцевим бюджетам. Покращення умов приготування їжі школи потребували давно, адже це не менш важлива складова, аніж оновлення навчальних класів чи сучасне комп`ютерне обладнання.

Після проведення капітального ремонту харчоблоків є можливість  для суттєвого      поліпшення санітарно-гігієнічних умов харчування та приготування їжі для школярів і зручності для праці кухарів. Кухари, підсобні працівники кухні  тепер готують їжу для школярів у  сучасному, оновленому, відремонтованому приміщенні –  оновлено стелю із  застосуванням сучасних матеріалів, викладено новими кахлями стіни та підлогу, замінено двері на металопластикові та вмонтовано сучасне вікно для  видачі продуктів, замінено освітлювальні прилади, придбано та змонтовано кухонне обладнання і, що дуже важливо, - вентиляцію.

Слід зауважити, що про виховання здорової дитини в школі поряд із вчителем має піклуватися весь колектив навчального закладу у тісній співпраці з органами місцевого самоврядування та батьками. За таких умов буде збережено і фізичне, і психічне здоров'я наших дітей.

          На даний час гарячим харчуванням у двох школах села Шабо охоплено близько   400 дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь