A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Черговий етап співпраці з тренінговою програмою «U-LEAD з Європою»

Дата: 13.08.2020 18:37
Кількість переглядів: 349

Фото без описуОсновним ресурсом ЦНАП є належно підготовлений персонал, тому,  продовжуючи брати участь в тренінговій програмі «U-LEAD з Європою», адміністратори та державні реєстратори ЦНАП Шабівської сільської ради, разом з представниками відділу з питань соціального захисту та охорони здоров’я з 10.08.2020 року по 11.08.2020 року пройшли тренінг на модулі №4, який був спрямований на підвищення комунікаційних навичок персоналу ЦНАП, вироблення належної культури спілкування з громадянами, а також гендерної рівності.

Вказаний модуль в тренінгу Програми об’єднував теоретичний блок та практичний підхід до навчання. Теоретичну частину матеріалу було зручно оформлено у вигляді презентацій. В ході практичних заходів активно використовувалось залучення учасників до відкритого обміну думками та обговорення отриманої інформації.

Модуль 4 був важливим для всіх працівників ЦНАП. Його базові елементи були корисними для початківців, а глибинний тренінг, в свою чергу, був цінний для адміністраторів, які вже отримали певний досвід спілкування з відвідувачами.

Всі учасники тренінгу отримали змогу не тільки поглибити свої знання та навички, а й отримати нові.

Команда Шабівської сільської ради висловлює щиру подяку тренеру Ірині В’ячеславовні Бринзі за наданий матеріал, що викладався в цікавій динамічній формі, дуже професійно та доступно, а також за заряд нашої команди позитивним настроєм та  впевненістю в своїх силах та у подальшому удосконаленні роботи Центру надання адміністративних послуг.

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь