A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ЕВАКУАЦІЇ

Дата: 13.08.2020 12:46
Кількість переглядів: 348

Відповідно до регіонального Плану основних заходів цивільного захисту на 2020 рік, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 27.01.2020 № 55/од-2020 та з метою відпрацювання злагоджених дій при можливих проявах терористичних актів на військових складах Збройних сил України, 07 серпня 2020 року було проведено спеціальне навчання з органами управління та силами цивільного захисту Білгород-Дністровської районної ланки Одеської територіальної підсистеми єдиної Державної системи цивільного захисту і Шабівською сільською радою щодо проведення евакуації при виникненні надзвичайних ситуацій на складі боєприпасів в/ч А1319 у с. Біленьке Білгород-Дністровського району.

З метою якісного проведення навчань, згідно отриманих розрахунків від командування військової частини А1319, були відкориговані плани заходів з організації та проведення евакуації населення, яке потрапляє у зони можливого ураження, здійснена перевірка готовності системи оповіщення населення про виникнення надзвичайної ситуації, уточнені розрахунки сил та засобів, порядку дій органів з питань евакуації, спеціалізованих служб і формувань цивільного захисту.

Були практично відпрацьовані заходи з евакуації населення із зони можливого ураження у безпечні місця.

До навчань залучалась техніка транспортних організацій, зокрема АТП 15107 та управління освіти Шабівської сільської ради, національної поліції і медицини катастроф.

Навчання пройшли на високому навчально-методичному рівні, цілі що ставились досягнуті в повному обсязі.

Департаментом з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Одеської обласної державної адміністрації відмічена організація і якісна підготовка до проведення навчань з боку Шабівської сільської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь