Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Коли одна можливість зникає, натомість з’являються дві

Дата: 29.07.2020 08:59
Кількість переглядів: 415

Фото без описуЄдина справжня помилка – не виправляти

своїх минулих помилок

Конфуцій

 

28.07.2020 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Валентина Касаткіна-Белікчі провела вебінар на тему: «Коли одна можливість зникає, натомість з’являються дві». Захід відбувся в онлайн-режимі з громадянами, які знаходяться на обліку в пенітенціарній службі, міра покарання яких не пов'язана з позбавленням волі. 

У семінарі взяли участь 5 осіб, звільнених від відбуття покарання з випробувальним терміном. Фахівець центру зайнятості проінформувала про послуги служби зайнятості, про перспективи працевлаштування та актуальні професії на місцевому ринку праці. Ознайомила з умовами навчання на платформі Coursera.

Якщо Ви втратили роботу, або ще не маєте трудового стажу, або стоїте на роздоріжжі життя і не знаєте чим хочете займатися, центр зайнятості стане для Вас тією самою стежкою, котра приведе до змін Вашого життя на краще. Ми пропонуємо роботу, а хочете, - допоможемо здобути ще одну професію, проведемо профорієнтацію і все це супроводжується фінансовою допомогою по безробіттю.

Світ не без доброти! І ми доведемо це!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь