A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

Дата: 28.07.2020 09:12
Кількість переглядів: 413

16 липня п.р. набули чинності прийняті Кабінетом Міністрів України зміни до Порядку надання допомоги по частковому безробіттю (постанова від 15.07.2020 № 600), згідно з якими право на допомогу отримали і працівники роботодавців, які оголосили простій або вимушено відправили у відпустки без збереження зарплати через скорочення обсягів виробництва, робіт чи послуг.

Нагадаємо, що роботодавцям із числа суб’єктів малого та середнього підприємництва (а з 6 червня – і фізичним особам-підприємцям без найманої праці), які зупинили чи скоротили свою діяльність у зв’язку з карантином, надається допомога по частковому безробіттю.

Для роботодавців допомога по частковому безробіттю на період карантину надається за кожну годину, на яку працівникові скорочено передбачену законодавством тривалість робочого часу, з розрахунку двох третин тарифної ставки (окладу), встановленої працівникові відповідного розряду.

Для фізичних осіб-підприємців, які є застрахованими особами, допомога по частковому безробіттю надається із розрахунку двох третин бази нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. База нарахування розраховується виходячи із середнього розміру місячної бази нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за рік, що передує року звернення.

Розмір допомоги не може перевищувати розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом.

Сума допомоги надається на період  зупинення чи скорочення діяльності і впродовж 30 календарних днів після завершення карантину.

Шановні роботодавці малого та середнього бізнесу, котрі зупинили чи скоротили діяльність на період карантину, звертайтеся до Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості – ми готові до співпраці. Наша мета – допомогти вам максимально зберегти робочі місця.

Довідкова інформація за телефоном  (04849) 2-78-34 – відділ взаємодії з роботодавцями.

Наша електронна адреса: bd@od.dcz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь