A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

До уваги мешканців Шабівської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 15.07.2020 08:12
Кількість переглядів: 397

Фото без описуШабівська сільська рада звертається до всіх мешканців Громади прийняти участь в обговорені екологічних проблем Громади та надати пропозиції до проектів, які можуть бути надані на Конкурс про впровадження стратегічних планів ОТГ щодо охорони довкілля, який оголошено Міжнародним фондом «Відродження»

МЕТА КОНКУРСУ: надання допомоги у впровадженні реформи місцевого самоврядування в Україні шляхом сприяння практичній реалізації довгострокових/ середньострокових стратегічних планів розвитку ОТГ щодо охорони довкілля, які було затверджено радами відповідних громад.

Загальний бюджет конкурсу – 1 300 000 гривень.

Оптимальний розмір гранту – 250 000-320 000 гривень.

Відповідно до умов конкурсу до участі у конкурсі запрошуються громадські організації, громадські спілки, органи самоорганізації населення (ОСНи) та благодійні фонди, які мають щонайменше трирічний досвід практичної роботи у сфері місцевого розвитку (зокрема, розробки та впровадження стратегічних планів розвитку ОТГ) та / або охорони довкілля, а також досвід розробки та впровадження стратегічного плану у громаді, на території якої передбачається здійснювати проєктну діяльність. Учасники конкурсу можуть бути зареєстровані у будь-якому регіоні України.

Більш детальну інформацію про конкурс можна отримати на сайті: https://www.irf.ua/contest/konkurs-pro-vprovadzhennya-strategichnyh-planiv-otg-shhodo-ohorony-dovkillya/

Пропозиції приймаються до 20 липня 2020 року на електрону почту economika.shabo@gmail.com, або за адресою: Білгород-Дністровський район, село Шабо, вул. Центральна, 63, Шабівська сільська рада, кабінет № 13.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь