A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ЦЕНТРАЛЬНА ПЛОЩА СЕЛА ШАБО ОЧИМА ГРОМАДИ

Дата: 26.06.2020 19:15
Кількість переглядів: 536

Фото без описуНа сайті сільської ради 24.05.2020 року оприлюднено інформацію про проведену керівництвом Шабівської сільської ради зустріч з  фахівцями  щодо початку роботи з проектування  «Благоустрій центральної  площі в селі Шабо»  та представлено візуалізацію даного проекту. 

Багато років ведеться розмова про впорядкування центральної частини села, надання їй належного естетичного вигляду. Саме на площі відбуваються масові заходи для мешканців громади. При цьому, поряд з площею розташований  музей, який відвідують гості нашої громади, в тому числі і іноземні.

Реконструкція площі повинна задовольняти потреби громади, при цьому,  необхідно визначити найбільш економічний проект її облаштування.

Для того,  щоб перевести питання благоустрою площі з площини розмов  і балачок в конкретну перспективу, було розроблено   та оприлюднено на сайті  візуалізацію проекту, як його бачить  проектант з урахуванням наступних  завдань щодо визначення місць:

  1. для проведення масових заходів, що  може вмістити в себе  значну кількість людей
  2. дозвілля  з фото зоною для мешканців та туристів з вільним доступом Wі-Fі;
  3. для відпочинку дітей;
  4. впорядкування для стоянки автотранспорту;
  5. облаштування тимчасових мобільних торгівельних наметів (лотків),  які встановлюються на період проведення масових заходів (ярмарок, урочистих заходів).

Представлена  візуалізація  надає можливість конкретно обговорювати перспективи реконструкції площі.  Ця робота розпочата наприкінці 2019 року розробкою передпроектної  пропозиції, яку було презентовано перед депутатами сільської ради.  На разі,  кожному члену  об’єднаної громади  надається можливість  побачити, як може бути облаштована площа та внести своє аргументоване бачення щодо складових об’єктів благоустрою центральної площі. Такі пропозиції кожен член громади може надати в письмовому  вигляді, в тому числі і на електронну адресу до  відділу економіки та рекреаційної політики (кабінет № 13, economika.shabo@gmail.com) з наданням візуалізації пропозиції   до 31 липня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь