A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Рішенням обласної комісії ТЕБ та НС визначено додаткові заходи щодо посилення контролю за виконанням карантинних заходів

Дата: 22.06.2020 12:23
Кількість переглядів: 375

Фото без опису   На проведеному 20 червня 2020 року позачерговому засіданні Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської облдержадміністрації, з урахуванням епідемічної ситуації у регіоні за останній тиждень, ухвалено додаткові заходи для запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-2019, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Зокрема відповідно до вказаного рішення Комісії суб’єкти господарювання, які експлуатують зони відпочинку (пляжі) тощо, та в місцях масового  перебування людей забезпечити:

Дотримання соціальної дистанції (не менше 1,5 метрів) між відпочиваючими  (включаючи облаштування майданчиків з шезлонгами) та інших протиепідемічних заходів.

Невідкладно, на період проведення карантинних заходів

 

Дотримання карантинних заходів з розрахунку фізичної дистанції між відвідувачами не менше 1,5 метра та знаходження однієї особи на 5 м2 площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі).

                      Невідкладно, на період проведення карантинних заходів

 

???????Дотримання соціальної дистанції між сусідніми столами не менше 1,5 метра та розміщення за столом не більше 4 осіб (Постанова головного санітарного лікаря України № 32 від 02.06.2020).

Невідкладно, на період проведення карантинних заходів

???????На вході до ринків організувати місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками, забезпечити одночасне перебування відвідувачів ринку з розрахунку не більше однієї особи на 10 квадратних метрів площі ринку із одночасним обмеженням контакту між працівниками та відвідувачами ринку шляхом організації обслуговування з дотриманням принципу соціального дистанціювання (1,5 метри).

Невідкладно, на період проведення  карантинних заходів

 

???????Допуск працівників, суб’єктів господарювання та їх працівників, які здійснюють торгівлю на ринках, та відвідувачів на територію ринку дозволяти лише у респіраторі або захисній масці, в т.ч. виготовленою самостійно, так щоб прикривати ніс та рот, та після проходження температурного скринінгу.  

Невідкладно, на період проведення  карантинних заходів

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь