A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта проекту рішення Шабівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Шабівської сільської ради на 2021 рік»

Дата: 24.03.2020 13:23
Кількість переглядів: 633

Відповідно до положень Закону України від 11.09.2003 р. № 1160-ІV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” управлінням фінансів Шабівської сільської ради розроблено

Проект рішення Шабівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Шабівської сільської ради на 2021 рік».

Проект спрямований на встановлення місцевих податків і зборів, визначення об’єктів оподаткування, платників податків і зборів, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності, що створює  передумови для соціально-економічного розвитку територіальної громади.

З текстом проекту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись

  • на офіційному сайті Шабівської ОТГ: http://shabivska.gromada.org.ua

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому та/або електронному вигляді  по e-mail:  fin.upravleniye­­­_shabo.otg@ukr.net  впродовж одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта  на офіційній сторінці Шабівської об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора