A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Захід для студентської молоді

Дата: 05.03.2020 09:17
Кількість переглядів: 418

Фото без описуЯк сказав Б. Бардо, «Шлюб - це угода, умови якого щодня переглядаються і затверджуються заново». І дійсно,  добре розподілена відповідальність в сім'ї, з урахуванням можливостей, здібностей і потреб усіх членів сім'ї, служить добрим страхувальним тросом на горбистому шляху сімейного життя. Допомагає краще зрозуміти один одного.  В не залежності офіційно оформлені відносини чи ні. В деякому роді створити важливі рамки у відносинах, що дозволяють, з одного боку, не втратити себе, з іншого - відчути себе частиною чогось більшого і знайти в цьому невеликому суспільстві, під назвою сім'я, своє власне місце. На  жаль, у багатьох молодих сімей , і навіть у сімей з пристойним стажем, з цим бувають серйозні проблеми.

26 лютого 2020 року в приміщенні Білгород-Дністровського педагогічного училища, психологом Білгород-Дністровського міжрайонного відділу філії ДУ "Центр пробації" в Одеській області Чумак Оленою спільно з  начальником відділу Білгород-Дністровського бюро правової допомоги Боян Оленою  проведена година  спілкування зі студентами 1 курсу відділення фізичного виховання.

Метою даного заходу було сформувати  у учасників свідомого ставлення та відповідальності в сімейних відносинах та не допущення насилля.

В ході зустрічі обговорювались основні причини виникнення даного негативного явища, які фактори можуть протидіяти та запобігти насиллю. В свою чергу Олена Боян розповіла про підводні каміння цивільного шлюбу.
      

   

Олена Чумак

Білгород-Дністровського міськрайонний відділ філії

Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь