A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Заплановано проведення засідання виконкому сільської ради на 21 лютого

Дата: 19.02.2020 10:43
Кількість переглядів: 384

Картинки по запросу засідання виконкому21 лютого 2020 року о 14 -00 годині у приміщенні Центру  дозвілля  молоді с. Салгани   заплановано проведення засідання виконавчого комітету Шабівської сільської ради. 

 На засіданні  пропонується розглянути наступні питання:

Про погодження проекту рішення сільської ради щодо встановлення вартості харчування в закладах освіти та пільги для батьків за перебування дітей в закладах дошкільної освіти на 2020 рік.

Про організацію та проведення заходів з відзначення Міжнародного жіночого Дня  8 Березня на території Шабівської сільської ради.

Про погодження проекту Програми створення та функціонування Центру безпеки громадян в Шабівській об’єднаній територіальній громаді на 2020-2022 роки та відповідного проекту рішення ради щодо її затвердження.

Про погодження проекту Концепції вдосконалення системи надання адміністративних послуг і розвитку Центру надання адміністративних послуг Шабівської сільської ради.  

Про звіт начальника Відділу з питань земельних відносин, охорони водних ресурсів та надр сільської ради Шабівської сільської ради щодо результатів роботи відділу за 2019 рік.

Про звіт начальника відділу економіки, рекреаційної діяльності, туризму та інвестиційної політики Шабівської сільської ради щодо результатів роботи відділу за 2019 рік.

Про погодження звіту по Програмі благоустрою населених пунктів сільської ради за 2019 рік.

Про схвалення проекту рішення сільської ради «Про хід виконання Програми розвитку туризму на території Шабівської сільської ради на 2019-2020 роки за 2019 рік».

Про погодження проекту рішення сільської ради «Про передачу матеріальних цінностей на баланс ВУЖКГ с. Шабо та збільшення статутного фонду підприємства».

Про погодження фізичній особі-підприємцю Сорока В.С. місць розташування тимчасових споруд.

Про погодження строку дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами ПП Фірма «Рута».

Про звіт начальника Управління фінансів сільської ради Шабівської сільської ради щодо результатів роботи управління за 2019 рік.

Про проект рішення сільської ради «Про виконання рішення Шабівської сільської ради №1/643-VII від 20.12.2018 року «Про місцевий бюджет Шабівської сільської ради на 2019 рік» за підсумками  2019 року».

Про проект рішення сільської ради «Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради від 23.12.2019 року № 1/2092-VII «Про сільський бюджет Шабівської сільської ради на 2020 рік».

Про затвердження проектно-кошторисної документації  «Заміна запірної арматури у с. Шабо Білгород-Дністровського району Одеської  області»

Про затвердження проектно-кошторисної документації «Аварійний ремонт вуличного освітлення с. Бритівка, с. Салгани, с. Вигон, с. Черкеси, с. Польове».

Про затвердження проектно-кошторисної документації  «Укладання тротуару в  с. Салгани Білгород-Дністровського району».

Про переведення садового будинку, який належить гр. Степаненкової М.А., у житловий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь