A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Переваги легальної зайнятості»

Дата: 18.02.2020 14:40
Кількість переглядів: 414

Питання зайнятості засуджених громадян, які перебувають на обліку в пробації, є надзвичайно актуальним на сьогоднішній день. Адже відсутність постійного місця роботи, стабільного доходу та складне матеріальне становище стає однією з основних причин, що призводить до вчинення кримінальних правопорушень.

Тому, з метою запобігання та зниження рівня рецидивної злочинності, ознайомлення з державними гарантіями у сфері зайнятості 18 лютого 2020 року провідним фахівцем з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Касаткіною-Бєлікчі Валентиною проведено семінар для суб'єктів пробації на тему «Легальна зайнятість».

Під час заходу клієнти пробації ознайомилися з послугами служби зайнятості,  дізналися про  актуальні проблеми сучасного ринку праці та легальної зайнятості населення, про ризики та правову і соціальну незахищеність громадян, які працюють в тіньовому секторі економіки, звернуто увагу щодо шахрайства в сфері працевлаштування та наведено відповідні приклади і зазначено про загальновідомі легальні ресурси які допомагають в процесі пошуку роботи. Представник центру зайнятості наголосила на тому, що головною і основною перевагою легальної зайнятості є набуття страхового стажу, який сьогодні забезпечує соціальні виплати, а у майбутньому вплине на забезпечену старість, а виплата заробітної плати без сплати встановлених податків є грубим порушенням Законів України та передбачає адміністративну і кримінальну відповідальність.

Наприкінці заходу учасники отримали корисну інформацію про вільні вакансії, які на даний час наявні по Білгород-Дністровському центру зайнятості, отримали відповіді на питання щодо можливості офіційного працевлаштування.

 

 

Тетяна Товстига

Білгород-Дністровський МР відділ

філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь