A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПЛАТФОРМА ДЛЯ ДИСКУСІЇ

Дата: 13.02.2020 14:42
Кількість переглядів: 404

Фото без описуОдним з пріоритетних напрямків роботи Білгород-Дністровського центру зайнятості є робота з молоддю. Значні зусилля  центр зайнятості направляє на пошук ефективних форм підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку робочої сили з урахуванням її здібностей і можливостей, розвитку соціально-економічної ініціативи особи.

12 лютого поточного року в учбовому закладі Білгород-Дністровський морський рибопромисловий коледж роботодавці міста, серед них Крюінгова агенція «Аккерман», філія ДП «Адміністрація морських портів України», представники банків обговорили шляхи та можливості працевлаштування студентів – випускників за спеціальностями:  водні біоресурси та аквакультура,  харчові технології, фінанси, банківська справа та страхування, облік та оподаткування.

Директор центру зайнятості Ніна Принц  поінформувала про можливості, якими володіє державна служба зайнятості,  детальніше зупинилася на профорієнтаційних  послугах, озвучила інформацію про реальну ситуацію на місцевому ринку праці.

Наприкінці виступу призвала присутніх спільними зусиллями надати допомогу молоді у виборі свого майбутнього, адже майбутнє нашої держави залежить саме від молоді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь