A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Наш успіх у співпраці

Дата: 11.02.2020 08:28
Кількість переглядів: 403

Фото без описуБілгород-Дністровський центр зайнятості  протягом січня місяця 2020 року активно проводив роботу щодо  впровадження  елементів  Інституту «Консультант роботодавця». 

Так, на 5 семінарах для роботодавців були присутні 57 представників, які отримали  інформаційно - консультаційні послуги з усіх питань, які стосуються додержання законодавства про зайнятість та послуги державної служби зайнятості. Завдяки проведеної роботи щодо популяризації новацій  роботи ДСЗ, 83 роботодавця поінформували центр зайнятості про наявність  125  вільних робочих місць, з яких майже чверть  були укомплектовані, з них 25 вакансій  протягом кількох днів завдяки застосуванню елементів рекрутингу.

Відшкодування витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, як стимул до створення нових робочих місць, є найбільш економічно вигідною пропозицією служби зайнятості для  підприємств та приватних підприємців. Один роботодавець цього року уже скористався такою послугою, створивши 4 нових робочих місця та працевлаштувавши безробітних громадян,  з числа вразливих верств населення.

«Послуги служби зайнятості мешканцям села, кадри - роботодавцю» - під таким гаслом проводилася робота під час виїзних заходів до територіальних громад району, з робочими зустрічами безпосередньо на підприємствах. Поінформувати жителів сільської місцевості про можливості державної служби зайнятості, запропонувати  роботу та навчання за актуальними на ринку праці професіями, - сьогодні така форма роботи  є особливо необхідною, оскільки безробіття збільшується саме у сільській місцевості. 14 роботодавців 4 ОТГ отримали індивідуальні консультації  щодо напрямків та шляхів подальшої співпраці, зокрема в частині громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Укладення 25 угод з ринкоутворюючими підприємствами міста та району – запорука вирішення головного завдання служби зайнятості – працевлаштування безробітних, що є можливим завдяки плідній співпраці з роботодавцями.

 

Контактна інформація:

Відділ по взаємодії з роботодавцями
Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості

т. 04849 2-78-34

https://ode.dcz.gov.ua/

https://www.facebook.com/1501bdcz/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь