Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«ЖИТТЯ БЕЗ НАСИЛЛЯ»

Дата: 06.02.2020 13:34
Кількість переглядів: 414

Фото без описуНасильство – це одна з найбільш поширених у світі форм порушення прав людини, що наносить величезну моральну шкоду суспільству і є перепоною на шляху подолання нерівності і дотримання людських прав. Проблема насильства надзвичайно важлива і актуальна в сучасному суспільстві. Так в 2019 року набули законної сили зміни до Кримінального кодексу України, Кримінально-процесуальний кодекс України та ряд інших нормативних актів, які істотно посилюють кримінальну та адміністративну відповідальність за вчинення домашнього насильства.

6 лютого 2020 року в приміщенні Білгрод-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» фахівцями Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Вороніною Юлією та Осиповою Тетяною спільно з начальником Білгород-Дністровського бюро правової допомоги Боян Оленою для субєктів пробації проведено тренінг на тему «Попередження проявів насильства» в рамках попередження та протидії домашнього насильства.

В ході заходу учасники мали змогу прослухати інформацію про види насилля, ознаки і форми, причини та наслідки його скоєння. Також з суб’єктами пробації детально обговорено план дій, який необхідно виконувати у випадку насилля в родині та вміти правильно реалізувати свої права.

Сподіваємось, що зазначений захід матиме позитивний вплив та сприятиме налагодженню соціальних відносин суб’єктів пробації.

 

Ольга Городецька

Білгород-Дністровський міськрайонний відділ

філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь