A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новий сервіс державної служби зайнятості

Дата: 24.01.2020 08:29
Кількість переглядів: 381

Фото без описуБілгород-Дністровський центр зайнятості продовжує роботу з підприємствами в частині втілення в роботу елементів Інституту «Консультант роботодавця».    

На  зустріч  в центрі зайнятості  23 січня 2020 року завітали  економічно активні роботодавці: ВУЖКГ с. Шабо,  ВУЖКГ Затоківської селищної ради, ТОВ «Оріон»,  ВАТ "Октябрьский ", Білгород-Дністровський  дитячий будинок інтернат , ПП «Гросбот» , соціальні  партнери: відділ культури  міської ради,  КНП "Центр первинної медико-санітарної  допомоги  районної ради» та представник кадрової служби  виконавчого комітету Білгород - Дністровської міської ради.

Учасників  заходу поінформували про найважливіші результати, яких можемо досягти спільними зусиллями в ході реалізації даної Концепції. Це і формування  якісної та унікальної бази вакансій легальної роботи, зменшення випадків нелегальної праці та покращання їх умов, скорочення терміну укомплектування вакансій.

Новації державної служби зайнятості  направлені на розширення ефективних партнерських взаємовідносин з роботодавцями із застосуванням сучасних форм  співпраці для вирішення проблеми «кадрового голоду». Угоди про співпрацю, які запропонували укласти з роботодавцями , сприятимуть побудові взаємовідносин на підставі системності та цілеспрямованості, можливості широкої презентації підприємства та формування його позитивного іміджу за допомогою державної служби зайнятості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь