A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«КРАЩЕ ОФОРМЛЕННЯ ЗОВНІШНЬОЇ ТЕРИТОРІЇ ЗЗСО»-2019»

Дата: 17.01.2020 10:20
Кількість переглядів: 359

Фото без опису"По тому, як людина — від перших проблисків свідомості до останнього подиху – ставиться до своєї школи, судять про її внутрішню культуру і благородство, про її здатність дорожити честю і славою свого народу…"   

                                                                                                            В.О. Сухомлинський

Школа — зосередження добрих почуттів, витончених переживань, веселкових спогадів про золоте дитинство. У спогадах кожної людини вона зберігається, як краса дитинства, краса думки, краса пізнання, краса благородного вчинку, краса мудрості.    

13  вересня 2012  року, завдячуючи допомозі  Віталія Дмитровича  та Дмитра Луковича Барвиненків, їх небайдужості до підростаючого покоління  - в селі Бритівка, Білгород – Дністровського району з’явилася нова загальноосвітня школа, і ось уже 7 років вона гостинно відкриває двері для дітей району та міста. За ці роки школа напрацювала позитивний імідж не тільки в селі та місті, а й далеко за його межами.

Учні Бритівського закладу сьогодні навчаються так, де кожний навчальний кабінет оснащений новими технологіями.  Знайти будь-яку книжку в бібліотеці допоможе комп’ютер. Кругом затишок і краса.  Отже,  усі спільні зусилля, вчителів, батьків, учнів, громади, пошуки і реформи, спрямовані на те, щоб на шляху життєтворення  всі розуміли один одного, а діти були щасливими. Адже освіта – це і є життя.

В 2018 році школа шляхом реорганізація стала Опорним закладом «Бритівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів». Педагогічний колектив закладу висококваліфікований, творчий, завжди у пошуках нових підходів до навчання та виховання.

Для учнів середніх та старших класів у закладі створено умови для всебічного розвитку особистості. Для цього запроваджується поглиблене вивчення предметів, факультативи, гуртки, секції. Взагалі заклад став осередком культури. На його базі працює філія Шабівської музичної школи,  секції  боксу та рукопашного бою. Учні беруть участь у олімпіадах різних рівнів, конкурсах, інтелектуальних турнірах, спортивних змаганнях, займаються проектною діяльністю.

З 2017 року заклад очолює Ірина Володимирівна Кускова.  Іриною Володимирівною та її заступниками – Гейченко Людмилою Данилівною, Морозенко Тетяною Григорівною,  Шаповаленко Ольгою Петрівною впроваджується поглиблена експериментальна робота, примножується  досвід, цікаві творчі справи,  розширення кола друзів,  а ще  є дiєздатний мiцний колектив, де працює творче, активне ядро педагогiв, вiдданих своїй справi.

Головне завдання педагогічного колективу – зробити навчально-виховний процес цікавим, корисним, практично спрямованим, сучасним. Для реалізації цих принципів педагоги закладу перебувають у постійному творчому пошуку, займаються самоосвітою, запозичують досвід інших, експериментують.

      З 2017 – 2019 рік в закладі стартувало багато проектів, але основні вже реалізовані та  працюють.

  • Проект  «Медійно – інформаційна школа»  (Радіолінійки, привітання с Днем народження, впроваджені медіа освітніх технологій в навчально – виховному процесі) Заклад повністю  покритий провідним та безпровідним інтернетом.
  • Проект «Бути в темі та захищеним» -  встановлені відеокамери по всьому периметру закладу та в приміщенні.
  • Проект «Спорт у нашому житті» - створення сучасних залів для занять боксом та рукопашним боєм.
  • Проект «Квітни, школо!» - озеленення школи квітами, деревами,  створення яскравого та барвистого шкільного подвір’я». Саме завдяки цьому проекту, в 2019 році Бритівський заклад посів ІІІ рейтингове місце серед 100 кращих закладів загальної середньої освіти України  у Всеукраїнському конкурсі «КРАЩЕ  ОФОРМЛЕННЯ  ЗОВНІШНЬОЇ  ТЕРИТОРІЇ  ЗЗСО»-2019»

Шабівська сільська рада вітає колектив школи з перемогою і бажає нових творчих досягнень та реалізації всіх планів і задумів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь